Bezoekers Informatie

Welkom bij de Dutch Open Eventing Masters

Tijdens de Dutch Open Eventing Masters komt u als paardenliefhebber ogen en oren te kort. De top van de hedendaagse eventing sport maakt zijn opwachting. U kunt eventing op 3 en 4 sterrenniveau verwachten. In een uitermate sfeervolle ambiance is er naast de verschillende wedstrijden veel te zien, te ontmoeten en te ontdekken voor zowel jong als oud. Het Strodorp is dagelijks geopend en daar vind je ook een Kinderdorp met springkussen, stormbaan en spijkerbroek hangen. Daarnaast organiseren we dagelijks een tal van side events zoals clinics van Mans Buurman en een demonstratie van Jesse Drent en nog veel meer! Voor actuele informatie volg ons op Facebook of instagram. 

 

Praktische informatie

EHBO
Op meerdere plekken op het terrein vindt u een Eerste Hulppost. U herkent deze aan het rode kruis.Toegang voor honden
Alleen aangelijnde honden zijn toegestaan op Dutch Open Eventing Masters. Houd er rekening mee dat honden NIET zijn toegestaan in de verschillende restaurants en in Strodorp.
Laat uw hond niet achter in uw auto. Wanneer de organisatie constateert dat er tijdens het evenement een hond is achtergelaten in een auto dan heeft de organisatie de bevoegdheid om de auto open te breken en de hond te bevrijden. Dit in het belang van het welzijn van het dier.

 


Verloren/gevonden voorwerpen
Voor verloren en/of gevonden voorwerpen kunt u terecht bij het informatie punt bij de hoofdingang.


Baby care
Bij de EHBO posten is een plek voor borstvoeding en/of verschoning van uw allerkleinsten.


Fotografie
Fotografie op het terrein is alleen toegestaan met een accreditatie. Klik hier om deze aan te vragen.


Programma
Het actuele programma vindt u dagelijks bij de informatie balie. Volg onze social media accounts voor eventuele last minute wijzigingen en het allerlaatste nieuws over Dutch Open Eventing Masters.


Strodorp
De openingstijden van Strodrop zijn gelijk aan die van Dutch Open Eventing Masters:

Donderdag 8 augustus: 09.00 – 18.00 uur

Vrijdag 9 augustus: 09.00 – 22.00 uur

Zaterdag 10 augustus: 09.00 – 23.00 uur

Zondag 11 augustus: 09.00 – 18.00 uur

Heeft u als bedrijf interesse kijkt u hier voor meer informatie. 


Toiletten
Toiletten zijn ruimschoots aanwezig op het terrein. Onder andere bij de restaurants en langs het Cross Country parcours.