Aanmelden voor een stand

Reserveer uw stand in het Strodorp 
Equestrian Centre de Peelbergen is een moderne hippische accommodatie in het hart van Limburg  met een ideale ligging te midden van vele recreatie gebieden. In deze sfeervolle omgeving wordt een Strodorp gecreëerd: Een gezellige markt waar bezoekers allerlei paard gerelateerde producten kunnen vinden, maar ook lifestyle, mode en bijvoorbeeld streekproducten. Het Strodorp krijgt een centrale plek waardoor vrijwel alle looproutes van het publiek langs deze markt komen. Een mooie plek om uw producten midden in uw doelgroep zichtbaar te laten zijn.

 

Het Strodorp wordt gebouwd met mooie witte pagode tenten, voorzien van een houten vloer. Op deze manier creëren we een uniforme en nette uitstraling van de markt. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een 5x5 of een 5x10 pagode tent, met of zonder zijwanden.

 

Aan de buitenzijde wordt duidelijk uw logo bevestigd op een door ons opgemaakt bord zodat we ook hiermee eenduidige uitstraling bewerkstelligen. Na uw inschrijving bespreken we graag verdere details en wensen met u. U leest alle details in de brochure

 

Interesse om een stand te huren in het Strodorp? 

 

Stuur een e-mail naar onderstaand adres

strodorp@dutchopeneventing.com of download het inschrijfformulier